Search
Close this search box.
favicon2
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025 ΑΠΟ 15-10-2024 ΕΩΣ 27-10-2024.

Οι Δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία θα ανοίξουν από τις 15 Οκτωβρίου 2024 έως και τις  27 Οκτωβρίου 2024.

Οι δηλώσεις μαθημάτων του Τμήματός μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://classweb.uoi.gr για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2024-2025 θα γίνουν από: Τρίτη  15  Οκτωβρίου 2024 έως και Κυριακή  27 Οκτωβρίου 2024.

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

  • Οι φοιτητές που βρίσκονται στο Α΄ εξάμηνο θα δηλώσουν 6 υποχρεωτικά μαθήματα
  • Οι φοιτητές του Γ΄ εξαμήνου θα δηλώσουν πρώτα τα υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου (6 σύνολο) και στη συνέχεια μαθήματα που τυχόν χρωστάνε από το προηγούμενο χειμερινό εξάμηνο (Α΄)
  • Οι φοιτητές του Ε΄ εξαμήνου θα δηλώσουν 4 υποχρεωτικά και 2 επιλογής μαθήματα (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!!) από το τρέχον χειμερινό εξάμηνο και στη συνέχεια θα δηλώσουν τυχόν μαθήματα που χρωστάνε από τα προηγούμενα, χειμερινά εξάμηνα (Α΄ και Γ΄)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ: Η θέση σε μάθημα με όριο φοιτητών, κρατιέται με την υποβολή της δήλωσης. Όταν υποβάλλετε τη δήλωση, δεν πρέπει να την ξανανοίγετε, γιατί μπορεί να χαθεί η θέση στο μάθημα που έχει όριο φοιτητών. Δηλαδή όταν η δήλωση από υποβληθείσα γίνει πρόχειρη τότε ελευθερώνεται η δεσμευμένη θέση και μπορεί να την πιάσει κάποιος άλλος φοιτητής που θα υποβάλλει, όσο η δήλωση του αρχικού φοιτητή παραμένει ανοιχτή σε επεξεργασία (πρόχειρη).

  • Οι φοιτητές του Ζ΄ εξάμηνου θα δηλώσουν 3 υποχρεωτικά και 2 επιλογής μαθήματα από το τρέχον χειμερινό εξάμηνο και στη συνέχεια θα δηλώσουν τυχόν μαθήματα που χρωστάνε από τα προηγούμενα, χειμερινά εξάμηνα (Α΄ και Γ΄ και Ε΄)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

  • Τέλος οι φοιτητές που βρίσκονται σε εξάμηνο μεγαλύτερο ή ίσο του Θ΄, (9ο ) θα κάνουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων:
  1. Στην πρώτη (2024-2025 ΧΕΙΜ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους χειμερινών εξαμήνων,
  2. Στην δεύτερη (2024-2025 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ), θα δηλώσουν τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους εαρινών εξαμήνων.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι φοιτητές να ελέγχουν τη σωστή υποβολή της δήλωσής τους.  Η δήλωση μαθημάτων είναι αποκλειστικά ευθύνη των φοιτητών/τριών και κατοχυρώνεται στο σύστημα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ πατήσετε το πλήκτρο ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ (και όχι με το “ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ” μαθημάτων, το οποίο κρατά προσωρινά τα μαθήματα στη δήλωσή σας για το χρονικό διάστημα των ηλεκτρονικών δηλώσεων). Η κατάσταση δήλωσης πρέπει να είναι Υποβληθείσα (όχι πρόχειρη).

 Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύπτουν, να εκτυπώνετε τη δήλωση μαθημάτων και να την κρατάτε στο αρχείο σας (στην καρτέλα των δηλώσεών σας υπάρχει υποκαρτέλα> Ιστορικό δηλώσεων> όπου μπορείτε να εξάγετε τη δήλωσή σας και να την αποθηκεύσετε για το αρχείο σας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά τη λήξη της περιόδου δηλώσεων καμία αλλαγή ή δήλωση μαθημάτων  δεν θα είναι εφικτή ούτε από τη Γραμματεία ούτε από το Κέντρο Υπολογιστών.  Η βαθμολογία των εξετάσεων εισάγεται  απευθείας από τους Υπεύθυνους Διδάσκοντες-Εξεταστές, και συνεπώς οι φοιτητές που δεν δηλώνουν μαθήματα αλλά εξετάζονται σε αυτά θα χάνουν τη βαθμολογία τους (καθώς δεν θα υπάρχουν στα ηλεκτρονικά βαθμολόγια των διδασκόντων).

Για τυχόν πρόβλημα με την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων, επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Τμήματος (26510-50735) ΜΟΝΟ κατά την περίοδο των δηλώσεων και όχι μετά την παρέλευση της προθεσμίας δηλώσεων.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Πληροφορίες Ανακοίνωσης

Σημαντική ημερομηνία:

Σχετικός σύνδεσμός:

Συνημμένα αρχεία​:

No data was found