Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τμημα Αγωγης & Φροντιδας στην Πρωιμη Παιδικη Ηλικια

Ανακοίνωση για το μάθημα "ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ Ι"

 

Το μάθημα Μουσικοπαιδαγωγική Ι αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοέμβρη, ώρα 14:30 μ.μ..

Με εκτίμηση
Ο διδάσκων
Λ. Ευθυμίου

 

Υπενθύμιση προς τους φοιτητές του μαθήματος

Η επικοινωνία φοιτητών και διδάσκοντα και οι ανακοινώσεις για το μάθημα θα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS. Επίσης η ύλη του μαθήματος θα αναρτάται στην ίδια πλατφόρμα. 

Παρακαλείσθε να εγγραφείτε στην ομάδα του MS Teams "ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ Ι 2021-22" με τον κωδικό: rh7vat6

 

Oδηγίες για την εγγραφή σας στην ομάδα του μαθήματος στο MS Teams:

1. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το MS Teams θα πρέπει να πρώτα κάνετε εγγραφή στο office365 μέσα από την υπηρεσία ΔΗΛΟΣ και να λάβετε την ακαδημαϊκή άδεια στο Office 365. Το βήμα αυτό πραγματοποιείται μόνο 1 φορά, πριν την πρώτη χρήση της εφαρμογής MS Teams.

Μεταβείτε στην υπηρεσία ΔΗΛΟΣ (https://delos365.grnet.gr/) και επιλέξτε "Σύνδεση" στην πάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια επέλεξε "Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων" και στη σελίδα που θα σας ζητηθεί όνομα χρήστη βάλτε το όνομα χρήστη του ακαδημαϊκού σας λογαριασμού, elc000xxx (χωρίς το @uoi.gr) και τον κωδικό πρόσβασής σας.

2. Κατέβαστε το Teams από το https://teams.microsoft.com/download ή κάντε είσοδο στο MS Teams χωρίς να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ως browser το  Microsoft Edge ή το Google Chrome από την διεύθυνση https://teams.microsoft.com

3. Αφού συνδεθείτε στο MS Teams με χρήση του ακαδημαϊκού λογαρασμού σας, επιλέγετε από το κάθετο μενού στα αριστερά την επιλογή «Ομάδες» (Teams)

4. Πατήστε το κουμπί «Συμμετοχή ή δημιουργία ομάδας» (Join or create team)

5. Στο πεδίο του πλαισίου “Συμμετάσχετε σε μια ομάδα με κωδικό” (Join a team with a code) εισάγετε τον κωδικό που σας γνωστοποιήθηκε.

 

 

© Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία | 4o χιλ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών | Τ.Κ. 45500 | Ιωάννινα | Τηλ. 2651050735 | Email: ecec@uoi.gr

You are here: Home Ανακοινώσεις Μαθήματα Ανακοίνωση για το μάθημα "ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ Ι"